Vitaya

The Catch

Een sterke vrouw met een nog sterkere wil 

Misleiding en bedrog vormen de rode draad van The Catch, een serie van de producers van Grey’s Anatomy, Scandal en How to Get Away with Murder. Alice Vaughan (Mireille Enos) is een van de betere privédetectives van L.A. en een vrouw met wie je het niét aan de stok wil krijgen. Wanneer haar verloofde Benjamin Jones (Peter Krause) haar oplicht en ervandoor gaat met enkele miljoenen, zint ze op wraak. In een listig kat-en-muisspel jaagt ze hem, haar geld en haar gebroken hart achterna. En dat terwijl ze haar bloeiende carrière op het spel zet…

thecatch

Gone

Gone vertelt elke donderdagavond het verhaal van Kit Lanigan (Leven Rambin), die als kind het slachtoffer werd van een ontvoering en gered werd door FBI-agent Frank Novak (Chris Noth, bekend van zijn rol als Mr Big in Sex and the City). Jaren later wil ze wraak nemen op haar ontvoerder en gaat ze aan de slag in het FBI-team van Frank, dat zich specialiseert in ontvoeringszaken en het opsporen van vermiste personen.

gone
Elke dinsdagavond

Vitaya Investigates

Dinsdagavond is crime-avond bij Vitaya. Dit voorjaar brengt Vitaya Investigates de nieuwe crime documentaire Killer Kids. Hierin vertelt Jo Frost (bekend van Super Nanny) het verhaal van jongeren die tijdens hun tienerjaren gruwelijke moorden hebben gepleegd. In een nieuw seizoen van Ontvoerd trekt John Van Den Heuvel opnieuw de grens over op zoek naar kinderen die door één van beide ouders naar het buitenland werden meegenomen.

vitayainvestigates
Elke woensdagavond

Vitaya Movie Moments

Op woensdagavond brengt Vitaya tijdens de Vitaya Movie Moments warmte in de huiskamers met de beste romantische films. Zo staan 'About Time' met The Notebook-ster Rachel McAdams, 'The Fault in Our Stars' met Divergent-actrice Shailene Woodley, 'Endless Love' met Magic Mike-acteur Alex Pettyfer, 'Secret in Their Eyes' met Julia Roberts en Nicole Kidman, 'Made of Honor' met Grey's Anatomy-ster Patrick Dempsey en 'Did You Hear About the Morgans?' met Hugh Grant en Sarah Jessica Parker op het programma dit voorjaar.

vitayamoviemoments