Q2

seizoen 3

Crimi Clowns

De meest prettig gestoorde gangsterfamilie van Vlaanderen is terug met een derde seizoen. Na de roofmoord in een Brasschaatse villa worden Ronny (Luk Wyns), Rachel (Veerle De Jonghe), Wesley (Johnny De Mol) en Lou (Manou Kersting) opgepakt op verdenking van verschillende zware misdrijven. De koopzieke Katja Mermowitz (Kimberley Klaver) vindt de buit van de roofmoord en is niet van plan om die terug te geven. Dat is buiten Ronny’s dochter Amber (Silke Becu) gerekend. Zij probeert orde op zaken te stellen en neemt ondertussen het filmproject van haar broer Wesley over. 

crimiclowns

Comedy in de vooravond

7/7 in de vooravond

Champions League

Romelu Lukaku, Kevin De Bruyne, Eden Hazard, Radja Nainggolan, Jan Vertonghen, Thomas Meunier, … Nog nooit waren er zoveel Belgen in de knock-outfase van de Champions League. Zij zorgen dit voorjaar opnieuw voor heel wat klasseflitsen in de strijd om de Beker met de Grote Oren. Gastheer Tom Coninx doet de uitgebreide voor- en nabeschouwing van de wedstrijd samen met bekende voetbalanalisten. Alle wedstrijden zijn live te volgen bij Q2. Pakt Real Madrid dit jaar zijn derde CL-titel op rij? 

ucl

Topreeksen keren terug

Seizoen 1

The Gifted & Scream Queens

Family is the ultimate power

The Gifted is een gloednieuwe Marvel-reeks, die zich afspeelt in het universum van de X-Men. De reeks vertelt het verhaal van een doorsnee gezin, de Struckers, waarvan het leven plots door elkaar wordt geschud. Reed (True Blood-acteur Stephen Moyer) en Caitlin (Person of Interest-actrice Amy Acker) ontdekken dat hun tienerkinderen over superkrachten beschikken. Wanneer hun bijzondere eigenschappen aan het licht komen, slaat het gezin noodgedwongen op de vlucht voor de mutanten-opsporingsdienst. Het gezin moet vechten voor hun leven. Gelukkig krijgen ze hulp van een ondergronds netwerk van andere mutanten.

thegifted

Tv-premières